Shift Operator

Fulltime, Integrated Supply Chain

Örnsköldsvik, Sweden Apply Now Apply until: 30 Aug 2022

Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid. 

Vid vår site i Örnsköldsvik, som tillhör Functional Chemicals AB, Performance Formulations producerar vi tillsatsmedel till färg och byggmaterial. Vår huvudprodukt är Bermocoll, vilken fungerar som förtjockningsmedel i vattenbaserad färg eller som vattenbindande medel i bruk. Tillverkningen av cellulosaderivat är högt automatiserad, säkerhet, miljö och kvalitet är högt prioriterade områden och föremål för ständigt utvecklingsarbete. Idag är vi ca 110 medarbetare och vi söker nu ytterligare en skiftoperatör för att stärka vårt team.


Arbetsuppgifter/ansvarsområden

Som skiftoperatör arbetar du tillsammans med vårt övriga team med att övervaka produktionsanläggningen och säkerställa optimal drift. Arbetstiden är skiftgång 6-skift.

I din roll som skiftoperatör samarbetar du med övriga operatörer, produktionsingenjörer, underhållstekniker och produktionsledning. Vi vill optimera, effektivisera och utveckla vår verksamhet varpå du kommer att delta i utveckling- och förbättringsarbete. Du kommer att utföra tillsyn på utrustningen enligt våra interna säkerhetsrutiner och tjänsten innebär också dokumentation av data, tillgänglighetsuppföljning samt driftstörningar och annan viktig information.

Vi fokuserar på att nå hög produktivitet i alla led där arbete inom Hälsa, Säkerhet och Miljö är en förutsättning. Ytterligare arbetsuppgifter som ingår i rollen:

 • Övervaka, styra och optimera processen
 • Medverka vid grundorsaksanalyser
 • Upprätthålla produktionen enligt produktionsplan
 • Utföra ronder på utrustning samt skriva notifikationer och initiera underhållsåtgärder
 • Genomföra och utföra operatörsavslösningar
 • Delta i att utveckla och dokumentera standardiserade arbetssätt
 • Delta i förbättringsarbete genom att bla utföra ronder och riskanalyser


Kvalifikationer

 • Avslutad gymnasieutbildning, 3-årig teknisk eller naturvetenskaplig, gärna inom processindustri
 • Meriterande om du har erfarenhet från processindustri och erfarenhet av skiftarbete
 • Goda datakunskaper
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
   

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du är duktig på att samarbeta samt har förmågan att se helhetsperspektivet för att kunna agera proaktivt. Vi tror att du är ansvarsfull, strukturerad och noggrann då verksamheten är komplex med högt ställda säkerhetskrav.

Som person är du lyhörd och villig att ständigt lära dig nya saker. Då du kommer att arbeta både självständigt och i team så är samarbetsförmågan viktig och att du tar initiativ till ”Best practice”.
 

Varför Nouryon?

Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personlig utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information  

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start snarast möjligt efter överenskommelse. Du är placerad på vår site i Örnsköldsvik och rapporterar till skiftchef.

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Stefan Wikman, Skiftchef : stefan.wikman@nouryon.com

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Caroline Johansson, Talent Acquisition Analyst: caroline.johansson1@nouryon.com

För fackliga frågor, vänligen kontakta Kent Eriksson, IF Metall 070 2915503

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@Nouryon.com


Mer om företaget

Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 7,900 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.   

 

Ansökningsprocessen

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstidens slut. Vi uppmuntrar därför till att skicka in din ansökan snarast möjligt!

 

Vi ser fram emot din ansökan!
 

 

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

 

 

Vacancy data
Closing date
30 Aug 2022
Vacancy number
N0007129
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
Site
Örnsköldsvik
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Integrated Supply Chain
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Integrated Supply Chain

See all

Open positions in Sweden

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.