Shift Supervisor

Fulltime, Integrated Supply Chain

Sundsvall, Sweden Apply Now Apply until: 30 Jun 2022

Shift Supervisor

Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid.

Vi söker nu en produktionsledare till Nouryon i Stockvik. Vi tror att du idag arbetar som antingen ingenjör och vill utvecklas som ledare eller är en erfaren ledare redo att utvecklas vidare i en stor koncern. Söker du en ansvarsfull roll i en global koncern som jobbar med ständiga förbättringar kan den här tjänsten vara något för dig.

Om tjänsten

Som produktionsledare har du det övergripande personalansvaret för processgruppen. Detta innebär att du kommer att arbeta med att leda, driva och utveckla verksamheten på ett säkert, kvalitativt och hållbart sätt. Vi arbetar med produktion av kemiska produkter samt torra kundprodukter i en anläggning med högt säkerhetsfokus. Detta kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet.

Arbetsuppgifter/ansvarsområden

  • Leda, planlägga och samordna arbetet i processgruppen tillsammans med produktionsingenjören
  • Uppföljning av produktionen avseende säkerhet, kvantitet, drifteffektivitet och kvalitet.
  • Arbeta med ständiga förbättringar av processen med hjälp av t.ex KPI:er, mål och avvikelser tillsammans med personalen
  • Ansvarig för nyanställning, kompetensutveckling, lönesättning, arbetsmiljö och rehabilitering
  • Du arbetar dagtid och ansvarar för processoperatörer som jobbar kontinuerligt skift. Beredskap enligt schema på kvällar och helger ingår eventuellt.
  • Du rapporterar till produktionschefen och ingår i produktionsledningsgrupp där vi tillsammans arbetar för att ständigt förbättra produktionsprocessen

Kvalifikationer

  • Ingenjörsutbildning eller utbildning inom processteknik.
  • Dokumenterad erfarenhet av personalledning i industri, underhåll eller motsvarande.
  • Erfarenhet av LEAN och att driva säkerhetsarbete.

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du är en trygg och tydlig förändringsledare, du gillar att leda och vill se din personal utvecklas och växa genom din coaching. Vi arbetar ständigt med förbättringar och förväntar oss att du bidrar med nya idéer samtidigt som du gillar strukturerat processarbete. Slutligen tror vi att du är kommunikativ och sammarbetsvillig person med en tydlig och coachande ledarskapsförmåga som även gillar att jobba i team.

Varför Nouryon?

Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information

Detta är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till Production Manager och är placerad i Stockvik, strax utanför Sundsvall.

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Production Manager, Jennie Malker på 070-3877113.

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Valeria Berner, Talent Acquisition Specialist, valeria.berner@nouryon.com

För fackliga frågor:

Ledarna: Jenny Ersson +46 70 344 02 80  

Sveriges ingenjörer: Ted Svensson +46 72-217 55 84

Unionen: Mattias Andersson +46 70 428 41 03

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@Nouryon.com

Mer om företaget

Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 7,650 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.  

Ansökningsprocessen

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstidens slut. Vi uppmuntrar därför till att skicka in din ansökan snarast möjligt.

Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterande chef.

 Vi ser fram emot din ansökan!

Vi vill be dig som intern sökande att ansöka med din Nouryon email för att underlätta vårt arbete i rekryteringsprocessen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vacancy data
Closing date
30 Jun 2022
Vacancy number
N0006983
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
Site
Sundsvall
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Integrated Supply Chain
Hierarchy level
Management
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Integrated Supply Chain

See all

Open positions in Sweden

See all
To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.