Processoperatör

Fulltime, Pulp & Perform. Chemicals

., Sweden Apply Now Apply until: 23 Oct 2019

Responsibility

Önskar du arbeta som operatör med ständiga förbättringar tillsammans med andra i team? Är du ansvarstagande, problemlösande och är mån om säkerhet i arbetet? Trivs du med att jobba i såväl team som självständigt samt motiveras av förändringar?
Då är det dig vi söker. 


Expancel är en affärsverksamhet inom Nouryon och är världsledande inom området expanderbara mikrosfärer. Huvuddelen av verksamheten är placerad i Sundsvall. Här finns huvudkontoret samt RD&I, produktion och marknad. Vi har produktionsanläggningar i USA, Kina och Brasilien samt säljkontor i Tyskland, Holland, Polen, Italien, och Ryssland. På övriga marknader distribueras produkten via agenter. Totalt exporteras 99 % av produktionen. Produkten används huvudsakligen i tillverkande industri som tillsatskemikalie. 

Vi söker nu 1 ny medarbetare. I tjänsten som processoperatör ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att produkterna tillverkas säkert, med rätt kvalitet och rätt tid. Vi arbetar med kemikalier och torra produkter i en anläggning med explosionsklassade områden. Detta kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet. Säkerhet såsom BBS (beteendebaserad säkerhet) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med 8h 6-skift.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Avvattning, torkning och packning av mikrosfärer i olika processavsnitt
  • Tillsammans med teamet tillse att gällande driftinstruktioner, produktionsplan, kvalitetskrav och rutiner följs
  • Rapportera och korrigera kvalitets- och miljöavvikelser
  • Aktivt delta i utvecklandet av process och processutrustning


Kvalifikationer

  • Tekniskt inriktad gymnasieutbildning
  • Körkort B
  • God PC-vana och vana av att rapportera in i produktionssystem
  • Utbildning inom processteknik eller motsvarande erfarenhet är meriterande
  • Erfarenhet av LEAN och tycker det är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet
  • Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligt


För att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information

Detta är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till produktion supervisor och är placerad i Stockvik. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. 

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Leif Bergsten Production Supervisor, +46 72 733 72 00.

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Camilla Dahlgren, Talent Resourcing Partner, +46 72-248 38 14. 

För fackliga frågor: 

IF Metall, Mikael Sjödin, +46 70- 620 69 99


Om Nouryon

Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.


Vad kan Nouryon erbjuda dig

Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm.


Ansökningsprocessen

Efter ansökningstidens slut påbörjar vi urvalsprocessen. I vårt första urval går vi noga igenom alla ansökningar där kravprofilen jämförs med samtliga kandidater. Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterare och rekryterande chef. I samband med detta intervjutillfälle blir du ombedd att genomföra tester (en personlighetsanalys och ett problemlösningstest) med avsikt att mäta dina personliga egenskaper men också ge oss möjligheten att lära känna dig som person.  

​​​​​​​Vi ser fram emot din ansökan!


Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Nouryon- Your partner in essential chemistry for a sustainable future

Job Requirements

See text above

Vacancy data
Closing date
23 Oct 2019
Vacancy number
N0000214
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
State/Region/Province
.
Site
Stockvik
Business unit
Pulp & Perform. Chemicals
Job characteristics
Job family
Production
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Production

See all

Open positions in Sweden

See all

About Nouryon

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.