Process Operator

Fulltime, Integrated Supply Chain

Stockvik, Sweden Apply Now Apply until: 26 Jul 2020

Responsibility

Vi söker dig som har erfarenhet från processindustrin och ett intresse för att jobba med ständiga förbättringar i en utvecklande organisation.

Om tjänsten

Som operatör ansvarar du för all media transport gällande ånga, gaser, vatten och luft, mellan de fabriksenheter som ingår i Site Stockvik.

Då du arbetar ensam är det av stor vikt att du klarar av ensamarbete samt kan fatta beslut på egen hand. Du har under ordinarie arbetstid, dagtid, hjälp av tekniker och dagtidspersonal. Under övrig tid finns dessa befattningar behjälpliga via beredskapsarbete.

I tjänsten ingår det att utföra underhållskontroller och löpande underhåll, att utföra felsökning och rapportera avvikelser i underhållssystemet, utföra vattenreningsbehandling och provtagning, att medverka vid avställningar, driftprov och besiktningar.

Du ska även hantera portvakt och jourlistor utanför ordinarie tid för bemanning, samt hantera bevakning av ensamarbetslarm inom fabriksområdet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
 

  • Tillsammans med teamet tillse att gällande driftinstruktioner, produktionsplan, kvalitetskrav och rutiner följs
  • Analysera data samt styra kvalitén på respektive avdelning
  • Rapportera och korrigera kvalitets- och miljöavvikelser
  • Utföra ronder på utrustning samt skriva arbetsorder och initiera underhållsåtgärder
  • Aktivt delta i utvecklandet av process och processutrustning


Hos oss är det en självklarhet att alla aktivt deltar i det löpande säkerhetsarbetet med exempelvis förbättringsarbeten, dokumentation, skyddsronder och riskanalyser.


Kvalifikationer
 

  • Minst 2 års yrkesinriktad eftergymnasial utbildning mot drifttekniker, processtekniker eller liknande.
  • God vana av att rapportera in i produktionssystem samt kännedom om vårt underhållssystem, SAP, är meriterande
  • Tidigare erfarenhet som processoperatör, datavana med inriktning på styr- och reglerteknik samt kemikunskaper är meriterande
  • Erfarenhet av LEAN och tycker det är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet
  • Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligt


Som person är du lugn och stabil. Du har ett stort engagemang, är nyfiken och har lätt för att se helheter. Du har god slutledningsförmåga.

Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt sista ansökningsdatum

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Anders Hammarlund, Arbetsledare, +46 70-681 15 04.

För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Sara Svanbäck, HR Business Partner, +46 70 286 95 77.

För fackliga frågor, vänligen kontakta: IF Metall, Rolf Eriksson, +46 70-564 38 38 alternativt 060-13 40 94.

Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: recruiting.se@nouryon.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv.

Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.

Se en kort film om oss här

​​​​​​​Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi slumpmässigt våra anställda. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vacancy data
Closing date
26 Jul 2020
Vacancy number
N0001476
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
Site
Stockvik
Business unit
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in Sweden

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.