Affärsinriktade Projektledare till Expancel

Fulltime, -

Stockvik, Sweden Apply Now Apply until: 24 Apr 2021

On-Site Technology tillhör Expancel Technology med ansvar för all on-site teknologi som ämnas användas ute hos kunder. On-site teknologin bidrar till Expancels framgång genom att leverera en lösning åt kunden, vilket ger kunden ekonomiska, säkerhets och hållbarhets fördelar. Genom att driva projekt och aktiviteter som supportar affären från R&D till hantering av eftermarknaden för våra globala kund installationer bidrar vi aktivt till Expancels tillväxt varje dag.  Idag har Expancel olika on-site tekniker installerade hos våra kunder globalt. On-Site Technology ansvarar för utveckling och byggandet av vår patenterade utrustning, alla är CE märkta. Idag är det över 60 enheter installerade och antalet växer varje år.

För att möta det ökande antalet enheter som vi ansvarar för i en globaliserad och digitaliserad omvärld behöver vi utöka med två projektledare för att leda projekt inom ny installation, uppgraderingar och anläggnings samt underhållsfrågor.

Om tjänsten
Som projektledare kommer ett av målen vara öka lönsamheten för Nouryon genom att effektivt  leda och utföra globala capex projekt hos kund och internt inom Expancel vid behov. Vi har ett tydligt  fokus på Expancels lönsamhet och rykte där projektledarna har en viktig roll att vara lyhörd för marknadens behov och vid behov formulera projektförslag och bygga affärsplaner kring dessa.

Rollen innebär även att aktivt delta och på vissa specifika avsnitt driva och äga utvecklingen av On-site Technology för att ständigt förbättra effektiviteten hos On-site Technology för att tillgodose tillgänglighet, säkerhet och kundnöjdhet hos våra kunder och uppdragsgivare.

Exempel på mer arbetsuppgifter

 • Projektleda och äga Capex projekt och andra större aktiviteter relaterat till kund och internt Expancel. Detta innefattar översiktligt; affärsplan, investering, projektplanering internt samt organisera kunden till uppstart, utcheckning, säkra uppföljning av projekt, finansiellt stänga projekt och teknisk dokumentation. Allt utförs enligt företagets rutiner och vi arbetar enligt NPM projektstrukturen. Du ansvarar för tidsplan och budget.
 • Bygga, nyttja hållbara närverk av stakeholders såsom kunder, leverantörer och interna samarbetspartners för att driva projekten framåt.
 • Utveckla, engagera och funktionellt leda projekt team bestående av kollegor, säljare, markandsrepresentanter, leverantörer och kunder.
 • Förhandla, (strategiskt, tekniskt och finansiellt med stöd av inköp) kontrakt med leverantörer för att definiera och ge underlag till godkännande av nya leverantörer och att övervaka att våra leverantörer efterlever Nouryons krav (compliant).
 • Driva digitaliseringsarbetet för On-Site technologi för att effektivt säkerställa kundnöjdhet och tillgänglighet genom att skapa mervärde för kunden och Expancel.
 • Vara en förebild gällande säkerhet, hållbarhet och efterlevnad av lag och policy.
 • Självständigt prioritera och organisera insatser mot kunder som kan påverka Expancels affärsrelationer samt innebära kostnader som du svarar för.
 • Jobbet kräver en flexibilitet, prestigelöshet och vilja att resa då det kan innebära resor globalt.


Kvalifikationer
Vi söker en person som har Projektledarförmåga och även en fallenhet för att kunna lösa problem effektivt och snabbt när det krävs, där teknisk kompetens och intresse är viktigt.  Då arbetet är kundorienterat på en global nivå krävs god kommunikationsförmåga och personlig integritet för att vara en god representant för Expancel.  Rollen kräver även flexibilitet och samt förmåga att driva och organisera flera kund projekt och aktiviteter samtidigt
 

 • Civilingenjör elingenjör, mekanik eller motsvarande erfarenhet
 • Erfarenhet av projektledning
 • Intresse av styrsystem och programmering är en fördel.
 • Microsoft office, som Excel, PowerPoint, Microsoft etc.
 • Business system kompetens, SAP, CRM är en fördel
 • God kunskap I Svenska och engelska i tal och skrift.
 • Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna.


Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Vi ger dig chansen till personlig utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information
Detta är tillsvidareanställningar med start enligt överenskommelse. Tjänsterna är på heltid och placering i Stockvik.
Intervjuer sker löpande, så ansök snarast möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Ann-Sofie Torgnysdotter, rekryterande chef på +46702259319.

Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta:  recruiting.se@nouryon.com

Vi ser fram emot din ansökan!

För fackliga frågor:
Sveriges Ingenjörer, Carl Nordlander, +4660-13 42 25
Unionen, Mattias Andersson, +4660-13 41 69
Ledarna, Magnus Söderberg, +4660-13 42 05

​​​​​​​Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

 

Vacancy data
Closing date
24 Apr 2021
Vacancy number
N0003319
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
Site
Stockvik
Business
-
Job characteristics
Job family
Research
Hierarchy level
Professional/Experienced/Specialist
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Research

See all

Open positions in Sweden

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.