Logistics Operator

Fulltime, Integrated Supply Chain

Stockvik, Sweden Apply Now Apply until: 15 Aug 2021

Vill du jobba som Logistikoperatör tillsammans med härliga kollegor i ett engagerat team, i ett företag där säkerhet och ständiga förbättringar är i fokus? Är du en van truckförare och en duktig problemlösare?
Då är det dig vi söker! 

Expancel är en affärsverksamhet inom Nouryon och är världsledande inom området expanderbara mikrosfärer. Huvuddelen av verksamheten är placerad i Sundsvall. Här finns huvudkontoret samt RD&I, produktion och marknad. Vi har produktionsanläggningar i USA, Kina och Brasilien samt säljkontor i Tyskland, Holland, Polen, Italien, och Ryssland. På övriga marknader distribueras produkten via agenter. Totalt exporteras 99 % av produktionen. Produkten används huvudsakligen i tillverkande industri som tillsatskemikalie. Betydande applikationsområden är inom polymer- och färgindustrin.

Om tjänsten
Som Logistikoperatör ansvarar du tillsammans med dina kollegor för utlastning av våra produkter vilket inkluderar truckkörning, administration/orderhantering, utlastning på bilar och containers samt viss packning. Vi har högt kundfokus och säkerhetstänk vilket kräver god kompetens/erfarenhet av truckkörning och ansvarsfullt agerande. Vi jobbar till stor del på ett roterande schema med olika arbetsstationer, därför är det viktigt att du är bekväm med alla förekommande arbetsuppgifter.  

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

 • Ansvara för framkörning av order, lastsäkring och utlastning inkl. godsmärkning och märkning av container 
 • Tillse att gällande instruktioner, planering, kvalitetskrav och rutiner följs och att vara uppdaterad på och följa rutiner och instruktioner
 • Framföra truck på ett säkert och ansvarsfullt sätt samt säkra daglig tillsyn av truckar
 • Ansvara för att hantering av farligt gods sker enligt rutin
 • Att arbeta aktivt för en god ordning tex genom att arbeta med 5S
 • Att löpande utföra och dokumentera kontroller och vid avvikande kvalitet, kapacitet eller övriga processparametrar, felsöka och åtgärda för att säkerställa rätt kvalitet
 • Arbeta såväl självständigt som i team, både inom egna avdelningen och med övriga processoperatörer inom organisationen, för att säkerställa att rätt vara levereras i rätt tid till kund
 • Aktivt arbeta för ständiga förbättringar av arbetssätt, process och processutrustning samt aktivt arbeta för att höja den egna kompetensen inom arbetsområdet och dela med sig av kunskap till andra
 • Rapportera och administrera i därför avsedda system, ex. Suite, SAP/MES, Outlook mm
 • Packning av produkt 


Kvalifikationer

 • Treårigt gymnasium eller motsvarande
 • Körkort B
 • Truckkort
 • God förmåga att köra truck
 • Kunskaper i svenska samt engelska
 • God PC-vana; Windows och Office
 • God förmåga att ta till sig skriftlig information i form av exempelvis instruktioner och säkerhetsdatablad


För att klara av arbetet bra ser vi att du som person är självständig och har god förmåga att kommunicera med ett serviceinriktat förhållningssätt. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja, stresstålighet och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varför Nouryon? 
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald. 

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du arbetar dagtid, rapporterar till Logistics Supervisor och är placerad i Stockvik.

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. 
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Hannah Norberg, Logistics Supervisor, +46 70 344 14 74.

För fackliga frågor: 
IF Metall, Rolf Eriksson +46 60-13 40 94

Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: recruiting.se@nouryon.com

Mer om företaget 
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 9,700 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.    

Ansökningsprocessen 
Efter ansökningstidens slut påbörjar vi urvalsprocessen.  
I vårt första urval går vi noga igenom alla ansökningar där kravprofilen jämförs med samtliga kandidater.   

Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterande chef.  

Vi ser fram emot din ansökan! 

​​​​​​​Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. 
 
 

Vacancy data
Closing date
15 Aug 2021
Vacancy number
N0003760
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
Site
Stockvik
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in Sweden

See all
To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.