Skiftoperatör

Fulltime, Integrated Supply Chain

Bohus, Sweden Apply Now Apply until: 7 Aug 2021

Tack vare stor efterfrågan på våra produkter söker vi nu flera skiftoperatör till Silica! Silica är en av våra fyra fabriker på anläggningen i Bohus. I rollen som skiftoperatör får du chans att arbeta i team med övriga skiftoperatörer och nära Skiftledaren, för att tillsammans säkerställa den dagliga produktionen. Din roll innebär nära samarbete på skift och med dagtidsorganisationen. Att arbeta på ett säkert sätt är grundläggande inom Nouryon och en självklar del av det dagliga arbetet på företaget.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som skiftoperatör arbetar du med att tillverka produkter för Silica enligt anvisningar och instruktioner från arbetsledning och ledningssystemet. I arbetet ingår övervakning av de olika processtegen, start och stopp av anläggningar på säkert sätt och fortlöpande tillsyn samt visst reparations- och underhållsarbete, städning och sanering av processutrustning. 

Kvalifikationer

  • Teknisk utbildning inom process-, drift- och/eller kemiteknisk utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet
  • Goda datorkunskaper - Erfarenhet av DeltaV och IFix är meriterande
  • B-Körkort
  • Kan hantera att arbeta i en miljö med höga kvalitet- säkerhetskrav
  • Meriterande med erfarenhet från laboratoriearbete och analysutrustning
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift


Du är en stabil och trygg person som aktivt strävar efter att förbättra arbetsprocesser och stärka kompetens genom att bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat. Du gillar att finna lösningar på problem och dela med dig av din kunskap till andra. Befattningen kräver mycket hög ansvarskänsla, god samarbetsförmåga samt en hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att skapa förtroende bland dina kollegor och uppdragsgivare. 


Ytterligare information
Tjänsterna är tillsvidareanställning på heltid placerad i Bohus. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta nedan personer. Vänligen notera att semesterperioden gör att olika personer är tillgängliga olika veckor:  
9-23 juli:   Jennifer Engerby, +46 0725-039846 eller jennifer.engerby@nouryon.com     
17 juli – 10 augusti: Ronny Jägerholt +46725-039857
10-30 augusti: Fredrik Jedenius, +46725039751


Facklig kontaktperson IF Metall, Dennis Ljunggren, +46709577258
Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@Nouryon.com 

 

Mer om Nouryon
Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv.

 

Mer om Nouryon i Bohus
Vår site i Bohus är en strategisk produktionssite för affärsenhet Pulp and Performance Chemicals. Den består av fyra produktionsanläggningar, fem laboratorier och flera kontorsbyggnader som ger arbete åt ca 500 personer, varav omkring 150 personer arbetar inom produktion. 
Här framställer vi väteperoxid, separationsprodukter (Kromasil), kiselsyrasoler samt alkalipellets. Förutom produktion ansvarar vi också för mediaförsörjning och vattenrening på anläggningen. 

Nu söker vi fler medarbetare för att kunna växa och driva produktionsanläggningarna på ett sätt som bidrar till större volymer, högre kvalitet och nöjda kunder.

Följ oss på Linkedin och Facebook för nyheter och uppdateringar om intressanta tjänster. 

 

Ansökningsprocessen 
Efter ansökningstidens slut påbörjar vi urvalsprocessen. I vårt första urval går vi noga igenom alla ansökningar där kravprofilen jämförs med samtliga kandidater.  Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1 timme, tillsammans med rekryterande chef.
Vi går igenom ansökningar löpande så tveka därför inte med att skicka in CV och personligt brev redan nu. Vi ser fram emot din ansökan!
Vi vill be dig som intern sökande att ansöka med din Nouryon email för att underlätta vårt arbete i rekryteringsprocessen. 

 

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. 
 
 

Vacancy data
Closing date
7 Aug 2021
Vacancy number
N0004130
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
Site
Bohus
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Management
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in Sweden

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.