Verkstadschef

Fulltime, Integrated Supply Chain

Örnsköldsvik, Sweden Apply Now Apply until: 28 Oct 2021

Vill du fortsätta att utveckla vår underhållsavdelning tillsammans med oss? Har du tidigare erfarenhet från industri och/eller underhåll samt som ledare? Då är det dig vi söker! 

Som Verkstadschef har du har det övergripande ansvaret för att leda och utveckla underhållsavdelningens Mekaniker och Automationstekniker. Du driver arbetet med att skapa en långsiktig struktur och strategi för ett förebyggande underhåll i nära samarbete med driftorganisationen.  Du är en förebild i säkerhetsfrågor och bidrar aktivt till en positiv säkerhetskultur.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden 
I rollen som Verkstadschef ansvarar du för att:

  • Operativt leda och fördela arbete på avdelningen, både för intern personal och entreprenörer
  • Likställa och utveckla arbetsrutiner inom arbetsområdena
  • Tolka, utveckla och följa standards enligt myndigheternas krav/föreskrifter samt interna regler
  • Driva förbättringsarbete enligt företagets principer
  • Du förväntas även fungera som ett operativt stöd till Mekaniker, Automationstekniker och Entreprenörer vid komplexa problem
  • Du ansvarar för personalens kompetensutveckling och har även kostnad- och budgetansvar


Kvalifikationer 
Du har erfarenhet från industri och/eller underhåll, det är en fördel om du har arbetat praktiskt med mekaniskt verkstads- och underhållsjobb. Förutom kompetens inom underhåll, är det meriterande med en formell utbildning på högskolenivå eller någon form av underhållscertifiering. Du har tidigare erfarenhet som ledare och är väl bevandrad inom förbättringsmetodik såsom TPM, LEAN eller liknande. Som ledare är du kommunikativ och du ger en tydlig riktning. Du har förmågan att förbättra, utveckla och effektivisera arbetet med ett resultatinriktat förhållningssätt. Du har goda datorkunskaper och kan kommunicera på såväl svenska som engelska. 

Vi erbjuder dig en utvecklande och ansvarsfull chefsroll där du har ett tydligt mandat och förväntas utveckla underhållsarbetet. 

Varför Nouryon?
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information
Detta är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till Maintenance Manager och är placerad i Örnsköldsvik. 

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Var vänlig notera att vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. 

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Morgan Sällström, Maintenance Manager +46761 14 25 00
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Agneta Gustafsson, agneta.gustafsson1@nouryon.com 

För fackliga frågor:
Unionen: Christer Wågström +46 660 753 04 
Sveriges Ingenjörer: Emma Thelander +46 660 75549
IF Metall: Kent Eriksson +46 660-753 17

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@Nouryon.com

Mer om företaget
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 9,700 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.   

​​​​​​​Vi ser fram emot din ansökan!
Vi vill be dig som intern sökande att ansöka med din Nouryon email för att underlätta vårt arbete i rekryteringsprocessen.
 

Vacancy data
Closing date
28 Oct 2021
Vacancy number
N0004719
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
Site
Örnsköldsvik
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Management
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in Sweden

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.