Shift operator

Fulltime, Integrated Supply Chain

Sundsvall, Sweden Apply Now Apply until: 9 Dec 2021

Önskar du arbeta som operatör med ständiga förbättringar tillsammans med andra i team? Är du ansvarstagande, problemlösande och är mån om säkerhet i arbetet? Trivs du med att jobba i såväl team som självständigt samt motiveras av förändringar? 
Då är det dig vi söker.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på vår avdelning DU. Den här rollen innebär att arbeta efter ett 6-skift schema.  

Om tjänsten
Som Processoperatör inom Expancel Produktion kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för att våra produkter tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Vi arbetar med kemikalier och torra produkter i en anläggning med explosionsklassade områden. Detta kräver speciell hänsyn, stor uppmärksamhet och varsamhet. Säkerhet såsom BBS (beteendebaserad säkerhet) och 5S arbete är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
 

  • Avvattning, torkning och packning av mikrosfärer i olika processavsnitt
  • Tillsammans med teamet tillse att gällande driftinstruktioner, produktionsplan, kvalitetskrav och rutiner följs
  • Aktivt delta i utvecklandet av process och processutrustning
  • Rapportera och korrigera kvalitets- och miljöavvikelser

 
 Kvalifikationer
 

  • Tekniskt inriktad gymnasieutbildning
  • Körkort B
  • God PC-vana och vana av att rapportera in i produktionssystem
  • Utbildning inom processteknik eller motsvarande erfarenhet är meriterande
  • Erfarenhet av LEAN och tycker det är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet
  • Behärskar svenska och engelska muntligt och skriftligt


För att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad kan Nouryon erbjuda dig
Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm.

Ytterligare information
Detta är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till Shift Supervisor och är placerad i Stockvik. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.  

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Annika Persson Shift Supervisor, +46 73 820 79 26
För mer information om rekryteringsprocessen eller din ansökan, vänligen kontakta Sara Svanbäck, HR Business Partner, +46 70-286 95 77

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@Nouryon.com 

För fackliga frågor: 
IF Metall, Rolf Eriksson, +46 70- 564 38 38.  

Mer om företaget
Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 7,900 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.   

Ansökningsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 9 december. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
 

Vacancy data
Closing date
9 Dec 2021
Vacancy number
N0005061
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
Site
Sundsvall
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.