HR Officer

Fulltime, Human Resources

Amsterdam, Netherlands Apply Now Apply until: 6 Jul 2022

Ben je goed in het verzorgen van een feilloze administratieve afhandeling van wijzigingen in de HR data van medewerkers? Vind je het leuk om samen met je collega’s het eerste aanspreekpunt voor HR vragen van medewerkers en managers te zijn ? En wil je een bijdrage leveren aan het continue verbeteren van onze dienstverlening ? Dan zijn wij op zoek naar jou:
 
HR Officer
Fulltime, Amsterdam
Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld:  EUR 37.000 – 55.000

 

Jouw uitdaging als HR Officer
Je bent er samen met je collega’s verantwoordelijk voor dat medewerkers en managers van Nouryon snel geïnformeerd worden over de vragen of issues die ze hebben. Dit doe je via de telefoon of je werkt aan cases in het casemanagementsysteem die binnenkomen via onze HR Portal. Je stimuleert en coacht daarin de collega’s op het gebruik van self service systemen. Je verwerkt administratieve wijzigingen in onze HR systemen en zorgt voor de juiste schriftelijke communicatie hierover. Je draagt bij aan verbeter projecten en werkt daarmee dagelijks aan de verbetering van onze dienstverlening.

Meer info over Nouryon
HR Operations Nederland heeft een team van circa 6 mensen en werkt vanuit de locatie in Amsterdam. Het Service Delivery team is verantwoordelijk voor alle mutaties en het beantwoorden van vragen van medewerkers en managers over arbeidsvoorwaarden, HR regelingen en onze HR (self service) systemen. Voor complexere vraagstukken op het vlak van arbeidsvoorwaarden, payroll, ziekteverzuim en systemen is er een nauwe samenwerking met het team van HR specialisten.

 

Heb jij het in huis?
Wij zijn op zoek naar een collega met een positieve mindset die begrijpt wat er nodig is voor een soepele dienstverlening aan onze medewerkers. Je hebt je ervaring opgedaan in een shared service center van een grotere, internationale organisatie. Zowel de Nederlandse als Engelse taal is geen probleem voor je in het zakelijk gebruik en je werkt goed samen in de HR keten. Je bent kritisch op het werk dat we uitvoeren, signaleert verbeterpotentieel en zet dit om in actie. Minimaal MBO4/HBO opleiding bij voorkeur gevolgd in de richting van HR.

 

Dit kun jij van ons verwachten
Een uitdagende baan waarin je dagelijks zorgt voor de primaire dienstverlening aan onze klant en focust op verbeteringen in onze processen. Onze afdeling is volop in een transformatie proces waarin de focus ligt op het verder digitaliseren en automatiseren van onze HR processen. Een mooi proces waarin je jouw professionele bijdrage kunt leveren!

 

Daarnaast bieden wij je het volgende:
•    Vast contract met twee maanden proeftijd;
•    Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van jouw werkervaring tussen: 37.000 – 55.000;
•    35 vakantiedagen;
•    Vaste eindejaarsuitkering;
•    Uitstekende pensioenregeling;
•    Doorgroeimogelijkheden.

 

Wil jij bij Nouryon aan de slag als HR Officer? 
Herken je jezelf in bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en functie specifieke motivatiebrief toe. Voor meer informatie over het recruitmentproces kun je contact opnemen met Job Sponselee, Recruiter, job.sponselee@nouryon.com 
 


Een pre-employment screening, assessment en VOG kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.
 


We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

Vacancy data
Closing date
6 Jul 2022
Vacancy number
N0006919
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
Site
Amsterdam
Business
Human Resources
Job characteristics
Job family
Human Resources
Hierarchy level
Professional/Experienced/Specialist
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Human Resources

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.