Electrical & Instrumentation Engineer

Fulltime, -

Delfzijl, Netherlands Apply Now Apply until: 1 Jul 2022

Heb je kennis van methoden en technieken op het gebied van elektrotechniek, energietechniek, energiedistributie, instrumentatie, instrumentele beveiligingen en (proces)automatisering? Wil je de verantwoordelijkheid dragen voor de kwaliteit van de output (Projectscopes, begrotingen, Basic Engineering packages, tekeningen, technische berekeningen) ten behoeve van de diverse projecten? Indien ja, dan zijn we op zoek naar jou.

Engineer Electrical / Instrumentation
Fulltime, Delfzijl, Chemiepark
Bruto jaarsalaris incl. vakantiegeld: EUR 44.500 – 65.000
 

Jouw uitdaging als Engineer E&I
Ten behoeve van het managen, engineering en begeleiden van projecten is er binnen de plant van Delamine te Delfzijl een Projecten organisatie. Deze projecten organisatie wordt geleid door de Project Portfolio Manager. Samen met de leadengineers en uitvoerende collega’s werk je samen uit uiteenlopende projecten. Als Engineer Electrical / Instrumentation rapporteer je aan de Project Portfolio Manager en heb je een functionele relatie met (proces)automatisering aspecten en safety systemen van projecten. Je levert adequate specialistische expertise/oplossingen binnen het elektro- en instrumentatie technische vakgebied.

 • Tijdens studies, voorprojecten en uitvoeringsprojecten lever je opstellingstekeningen en ontwerptekeningen ten behoeve van technische installaties/-equipment.
 • Je werkt conform Delamine projectmanagement en engineering systemen en procedures.
 • Je adviseert de projectleider of opdrachtgever t.a.v. mogelijkheden op elektrotechnisch, instrumentatie vakgebied en instrumentele beveiligingen (safety management)
 • Je beoordeelt de wensen van de projectleider of opdrachtgever, rekening houdend met beschikbaar budget, deskundigheid en haalbaarheid.

  Delamine Delfzijl
  Delamine B.V. is een bedrijf dat Ethyleenamines produceert volgens het EDC productieproces. Delamine produceert en verkoopt de gehele reeks van Ethyleenamines. De productielocatie staat in Farmsum (Delfzijl) en het hoofdkantoor in Amersfoort, met o.a. General Management, Marketing & Sales, Customer Service & Logistics en Accounting & Control. Delamine is een joint venture met twee gelijkwaardige aandeelhouders.

  Heb jij het in huis?
  Om in aanmerking te komen voor deze uitdagende functie breng je ten minste 5 jaar werkervaring in een industriële omgeving mee. Je hebt ervaring met en kennis van elementaire vaardigheden op het gebied van:
 • ATEX-wetgeving,
 • SIL classificatie
 • Elektrotechnisch en instrumentatie-technisch engineering
 • Nen-normen m.b.t. E&I (1010, 3140)

Daarnaast:

 • Heb je een hbo-diploma Elektro- en instrumentatietechniek of vergelijkbaar
 • Je bent sociaal vaardig voor het geven van leiding en afstemmen met de leden van het Projectteam, project stakeholders en onderhandelen met aannemers, leveranciers, overheidsinstellingen en keuringsinstanties.
 • Heb je ervaring met Cad tekenen
 • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (schriftelijk en mondeling) voor het formuleren van plannen, begrotingen en rapportages

  Dit kun jij van ons verwachten
  • Een vaste aanstelling met een proeftijd van 2 maanden
  • Bruto jaarsalaris incl. vakantiegeld op basis van werkervaring tussen: EUR 44.500 – 65.000
  • 35 vakantiedagen;
  • Aantrekkelijke bonusregeling;
  • Uitstekende pensioenregeling;

  Om je verder te ontwikkelen om bieden we de mogelijkheid van het volgen van opleidingen en trainingen.

  Wil jij graag de stap maken naar Engineer Electrical / Instrumentation bij Delamine?
  Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en functie specifieke motivatiebrief toe. Voor meer informatie over het recruitmentproces kun je contact opnemen met Paul Meester,  paul.meester1@nouryon.com.

  Een pre-employment screening kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

  We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

Vacancy data
Closing date
1 Jul 2022
Vacancy number
N0006639
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
Site
Delfzijl
Business
-
Job characteristics
Job family
Integrated Supply Chain
Hierarchy level
Management
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Integrated Supply Chain

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.