Leerling Proces Operator

Fulltime, -

Delfzijl, Netherlands Apply Now Apply until: Open until further notice

Ben jij op zoek naar een uitdagende technische baan, heb jij enige relevante werkervaring in de techniek maar nog geen diploma? Nouryon biedt jou de kans om middels een BBL-traject Proces Operator te worden . In een traject van dertig maanden combineer jij het leren van een nieuw en uitdagend vak in de techniek met salaris. Dit is het moment om het te doen, want met een groeiend tekort aan technische vakkrachten ligt er binnen de techniek misschien wel een gouden toekomst voor je in het verschiet. 

 

Leerling Proces Operator 
Fulltime, 5 ploegendienst, Delfzijl
Je bruto jaarsalaris bedraagt EUR 24.194,- exclusief 28,5 % ploegentoeslag,  op basis van een 85 % deeltijd dienstverband.

 

Je verantwoordelijkheden
Samen met je ploeg ben je verantwoordelijk voor het binnen specificaties op basis van paneel- en installatie-informatie bijsturen van de processen van de fabriek, conform bedrijfsvoorschriften, procedures (kwaliteits- en veiligheidsrichtlijnen) en instructies met een minimum aan derving en afgekeurd product en een optimaal productierendement. In deze functie rapporteer je aan de wachtchef, daarnaast bestaat elke ploeg uit verschillende rollen. Hierbij rouleer je in alle rollen, waardoor je taken afwisselend zijn. Dit varieert van laboratoriumwerk, allerhande werkzaamheden in de plant, overleg met de TD en het in de gaten houden van het proces middels het paneel. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat het productieproces veilig en goed loopt. Je bent op alle onderdelen van het proces inzetbaar. Je bedient uiteenlopende controle- en bedieningsapparatuur, zowel bij de machine als in de controlekamer. In geval van (dreigende) storingen of problemen grijp je direct zelf in. Ook kijk jij samen met collega's naar eventuele verbeterpunten en werk jij aan de optimalisatie van de processen.

 

Delamine BV
Delamine is een joint venture met twee gelijkwaardige aandeelhouders Nouryon en Tosoh. De medewerkers van Delamine zijn in dienst bij Nouryon. In Delfzijl staat ’s werelds grootste fabriek met ca. 100 medewerkers voor de productie van diverse kwaliteiten ethyleenaminen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Amersfoort, met o.a. General Management, Marketing & Sales De producten vinden hun weg naar internationale klanten en toepassingen in farmacie, wegenbouw, coatings, motorolie, speciale kunststoffen, wasverzachters en in papier. Dankzij ethyleenaminen valt een theezakje niet uit elkaar in heet water. Zie ook www.delamine.com.

 

Dit biedt Nouryon jou!
We bieden je een informele en gedreven werkomgeving met een goede sfeer binnen de ploegen. Jouw alerte kijk op de installaties en ideeën over mogelijke verbetering zijn van harte welkom. Naast je parttime  dienstverband ben je nog een aantal uren in de week aan de slag met school.


•Goed salarispakket  met een basissalaris van EUR 24.194,-  inclusief vakantietoeslag op basis van een 85 % dienstverband.
•Ploegentoeslag van 28,5% bovenop je salaris. 
•23 vakantiedagen.
•Vaste eindejaarsuitkering.
•Interessante pensioenregeling met een lage eigen bijdrage.
•Korting op collectieve ziektekostenverzekeringen.

 

Wat vragen wij?
We bieden leerling plekken voor kandidaten die willen doorleren en de ambitie hebben om allround procesoperator te worden. Ben jij in het bezit van een Havo-5 of VMBO-TL diploma (met wis- en natuurkunde) en ben je leergiering en een pro- actieve teamplayer? Dan nodigen we je uit om op onze  leerlingplek te reageren. 

 

Wil jij bij Nouryon aan de slag als Leerling Proces Operator?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Paul Meester, Recruiter, e-mail paul.meester1@nouryon.com. Jouw sollicitatie ontvangen we graag via de apply now button.

 

Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure

 

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.
 

Vacancy data
Closing date
Open until further notice
Vacancy number
N0005863
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
Site
Delfzijl
Business
-
Job characteristics
Job family
Integrated Supply Chain
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Contract

Open positions in Integrated Supply Chain

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.