Researcher

Fulltime, Integrated Supply Chain

Deventer, Netherlands Apply Now Apply until: 24 Jul 2022

Ben jij een expert in analyse van onder andere functionele groepen in diverse organische producten? Ben je deskundig met het gebruik van titratie apparatuur, elektrochemie en Ion Chromatografie? Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen een internationaal team van zeer ervaren onderzoekers? Als dat zo is, dan zijn wij op zoek naar jou!

Researcher Analytische Chemie 
Fulltime, Deventer, Nederland
Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld: EUR 47.000 - EUR 65.000 

Nouryon is een producent van diverse chemicaliën die erin voorzien essentiële en duurzame oplossingen te bieden voor dagelijkse producten. We hebben een gouden rating ontvangen van EcoVadis voor onze prestaties op het gebied van duurzaamheid. We werken, in verschillende teams, constant aan de optimalisatie van onze processen en toepassingen.  De ‘Expert Capability Group Measurement and Analytical Science’ is zo’n groep. Onderdeel van dit team, de ‘Element and Functional Group quantification’ is gespecialiseerd in het analyseren van functionele groepen in verschillende producten en matrices.

Jouw uitdagingen
Als Researcher Analytische Chemie zul je zelfstandig Nouryon gerelateerde producten analyseren. Je interpreteert de resultaten van jouw onderzoek in combinatie met de uitkomsten van andere analytische technieken in projecten. Je bent expert op het gebied van titraties en ion chromatografie en je ontwikkelt nieuwe methodes volgens de huidige technieken. Verder ben je verantwoordelijk voor:

• De dagelijkse analyses binnen het wet chemical analysis laboratorium. 
• Adviseren over de beste strategieën  voor analyses binnen wet chemical analysis.
• De kwaliteit en tijdige rapportage van de resultaten.

Nouryon in Deventer
Onze site in Deventer bestaat uit een kenniscentrum met meer dan 200 hoog opgeleide R&D medewerkers. In aanvulling hierop faciliteert RD&I Deventer een aantal onafhankelijke opererende onderzoek laboratoria die deel uitmaken van Nouryon alsmede de ‘Expert Capability Group’ (ECG) die ondersteuning biedt in analytische, materiaal- en milieu wetenschap voor ons wereldwijde bedrijf.
De RD&I teams en de ECG ‘s werken als partner in het Business Innovation Team en leveren kennis in specifieke toepassingen van wetenschap en technologie die essentieel zijn voor onze innovatie programma’s. Tenslotte huisvesten we de ‘Complex Organics Plant’, dit is een kleine productie faciliteit die hoogwaardige chemicaliën produceert. 

Heb jij het in huis?
Om voor deze functie in aanmerking te komen heb je een afgeronde opleiding Hogere Laboratorium Onderwijs (HLO). Je bent deskundig met het gebruik van titratie apparatuur, elektrochemie en Ion Chromatografie. Je hebt ook veel affiniteit met de bijbehorende hard- en software die bij deze technieken horen. Vervolgens ben je:

• Bekend met TOC analyses en voorbewerkingsmethodes voor monsters. Ervaring met andere analysetechnieken zoals ICP, GC, HPLC en NMR is een pré.
• Gemotiveerd, enthousiast, je kunt zowel individueel als in teamverband werken, je bent leergierig en je houdt van uitdagingen in het werk.
• Accuraat, je hebt een pragmatische instelling en bent analytisch, resultaat- en klantgericht. 
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift.
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal op professioneel niveau.
• Je bent je zeer bewust van de geldende veiligheidsregels en voert en draagt deze uit.

Dit kun je bij ons verwachten
Als je bij ons komt werken, maak je deel uit van een fascinerende en ambitieuze internationale omgeving met hoog opgeleide en gemotiveerde collega’s. Een bedrijf dat producten ontwikkelt, produceert  en verkoopt die belangrijk zijn voor het dagelijkse leven. Waar medewerkers de lat hoog leggen, verantwoordelijkheid nemen en goed functioneren. Onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden zijn:

• Een vaste aanstelling in dagdienst met een proeftijd van 2 maanden
• Een uitstekend salaris 
• 35 vrije dagen
• Een aantrekkelijke bonus
• Uitstekende pensioenregeling 
• Goede doorgroeimogelijkheden

Om je verder te ontwikkelen om bieden we de mogelijkheid van het volgen van opleidingen en trainingen.

Wil jij bij Nouryon aan de slag als Researcher Analytische Chemie?
Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan via onze apply button en voeg je CV en functiespecifieke motivatiebrief toe. Voor meer informatie over het recruitmentproces kun je contact opnemen met Rob Sanders rob.r.sanders@nouryon.com.

Een pre-employment screening kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.
 

Vacancy data
Closing date
24 Jul 2022
Vacancy number
N0006381
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
Site
Deventer
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
R&D and Technology
Hierarchy level
Professional/Experienced/Specialist
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in R&D and Technology

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.