Elektromonteur midden spanning

Fulltime, Industrial Chemicals

., Hengelo, Netherlands Apply Now Apply until: Open until further notice

Responsibility

Op de Nouryon locatie in Hengelo staat een van de grootste en meest geavanceerde zoutproductiefabrieken ter wereld, inclusief een moderne warmtekrachtcentrale voor opwekking van stoom en elektriciteit en een zoutverwerkingsfabriek. Op deze vestiging wordt pekel gewonnen uit steenzout. Uit de pekel wordt vervolgens zout gewonnen ten behoeve van de chemische industrie, gladheidbestrijding en vele soorten consumptiezout.

 

In Hengelo hebben wij een vacature voor een

Elektromonteur midden spanning

 

De afdeling E&I bestaat uit ca. 9 Elektro- & Instrumentatiemonteurs, en werkt voor de Salt-Bulk & Energy fabriek van de site Hengelo. Je rapporteert aan de Lead Technician.


 
Natuurlijk is je belangrijkste taak het eerstelijns onderhoud aan onze installaties. Hierdoor voorkom je storingen en stilstand van onze fabriek.
• Je houdt rekening met korte deadlines, kosten en uiteraard de veiligheid. Wekelijks al dan niet dagelijks stem je jouw planning en opdrachten af met je Supervisor en maak je afspraken over doorlooptijd en kwaliteit. Dit stem je daar waar van toepassing af met de andere technici en operators.
• Je draagt bij aan standaard onderhoud work sheets, die dienen als input voor werkplannen, verbetering van equipment onderhoud strategieën en root cause analyses. Hierdoor draag je bij aan het continue verbeteren van onze processen.

 

Wat breng je mee
• Je hebt meerdere jaren ervaring in een technische werkomgeving, ruime kennis van onderhoudsmethoden en technieken, bij voorkeur in een procesfabriek.
• Je hebt een sterke drive om resultaten te behalen en om acties af te ronden
• Je bent een sterke teamplayer, je kunt omgaan met verschillende belangen en kan gemakkelijk denken in processtappen.
• Je bent innovatief, komt met nieuwe ideeën zodat de werkomgeving iedere dag veiliger wordt.
• Effectief in communiceren op verschillende niveaus in de organisatie en je bent consequent in handelen.
• Je beschikt over een afgeronde opleiding op MBO4 niveau – Elektrotechniek (richting Energietechniek) aangevuld met kennis van vakgerelateerde Europese normen zoals  NEN1010, NEN3140 & NEN3840.

 

This is (y)our offer:
Wanneer je onze waardes en ambities deelt, dan bieden we je een dynamische en uitdagende werkomgeving die je kennis, vaardigheden en enthousiasme beloont. Ons arbeidsvoorwaardenpakket omvat een uitstekend salaris, 44 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband) en een vaste eindejaarsuitkering. Trainings- en opleidingsmogelijkheden, en interne netwerken stellen je in staat je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. En door middel van uitdagende projecten met gelijkgezinde collega’s help je ons de eerste keus voor klanten en medewerkers over de hele wereld te worden.

Consignatie maakt onderdeel uit van de functie en je zult daardoor periodiek worden ingeroosterd.


Interesse?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ischa Klapwijk, Maintenance Manager Industrial Salt via ischa.klapwijk@nouryon.com.
Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Femke Haverkate, Talent Resourcing Partner, op +31625194221.
 
Je sollicitatie en motivatie ontvangen we graag via de interne vacaturebank referentie 932 of gebruik de sollicitatielink.

We zien je reactie graag tegemoet!

Vacancy data
Closing date
Open until further notice
Vacancy number
N0000553
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
State/Region/Province
.
Site
Hengelo
Business unit
Industrial Chemicals
Job characteristics
Job family
Production
Hierarchy level
Professional/Experienced/Specialist
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Production

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.