Monteur E&I

Fulltime, Integrated Supply Chain

Delfzijl, Netherlands Apply Now Apply until: Open until further notice

Responsibility

Monteur met een achtergrond in Elektrotechniek/Instrumentatie/Automatisering zorgt samen met zijn team voor een hoge beschikbaarheid van onze installaties. 

Monteur E/I/A 
Delfzijl, Fulltime

Bij het zoutbedrijf van Nouryon te Delfzijl, vallend onder Industrial Chemicals. Het zout bedrijf bestaat uit 2 boorlocaties, 3 zuiveringen en 4 fabrieken. Wij leveren zout aan de Chloorbedrijf en water aan de energy centrale op de locatie. Tevens leveren wij zout over de gehele wereld vooral aan de chemische plants. Mede door ontwikkelingen is er versterking nodig binnen de afdeling Do-Maintenance en zijn we nu op zoek naar een Monteur E/I/A. Je komt terecht in hecht onderhoudsteam, bestaande uit 3 takken: Wtb, E/I/A en Contractor Supervision. In totaal bestaat deze uitvoerende onderhoudsorganisatie uit 9 FTE waarvan 5 E/I/A monteurs. In deze functie zal je hiërarchisch rapporteren aan de Maintenance Supervisor.

Als Monteur E/I/A ben jij primair verantwoordelijk voor het oplossen van storingen in onze installaties op het gebied van E, I en A en heb je dus een grote impact op de beschikbaarheid van onze installaties. Hierin zal je zowel zelfstandig als in teamverband te werk gaan. Naast het verhelpen van verstoringen zal je preventief onderhoud aan onze installatie uitvoeren conform de wekelijks vastgestelde onderhoudsplanning. 
Dagelijks stem je jouw geplande activiteiten en de voortgang van lopende activiteiten af, en daar waar van toepassing, vervolgens af met de andere technici, operators en derden. Naast uitvoerende taken in het veld ben je ook verantwoordelijk voor de juiste administratieve afhandeling, zoals verantwoording van uren en materialen, aanvullen van SAP orders met de juiste informatie etc. Naarmate je meer kennis en ervaring hebt opgedaan in onze installaties kan je doorgroeien in de organisatie en zal je ook kunnen meedraaien in grote en kleine stops. Tevens lever je vakinhoudelijke input bij het definiëren van de scope en werkomschrijvingen van projecten

Uitdaging als Monteur E/I/A
De uitdaging binnen de functie ligt in diverse componenten. Je hebt te maken met installaties van een hoge technische beschikbaarheid en waarbij onze klanten afhankelijk zijn van onze beschikbaarheid. Snel en adequaat schakelen in het geval van een verstoring en daarbij het leveren van de juiste kwaliteit is daarin key. Hierin zal de installatiekennis die je dient op te doen en het gebied waarover deze zich uitstrekt een uitdaging op zich zijn. De verwachting is dat in de toekomst een steeds verdere automatisering van installatiedelen op de site zal plaatsvinden. De ontwikkelingen op het gebied van elektro, instrumentatie en automatisering gaan erg snel, maar zijn cruciaal voor Nouryon om te kunnen blijven concurreren. Daarin speel jij als Monteur binnen Salt een cruciale rol. Met jouw kennis en achtergrond kun jij een bijdrage leveren door enerzijds je impact op beschikbaarheid van onze installaties, en anderzijds het verder verbeteren en optimaliseren van onze installaties. 

Wat biedt Nouryon jou als Monteur E/I/A?
-    Bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld) tussen 31.000 – 44.000 euro, dit is afhankelijk van werkervaring.
-    Vaste eindejaarsuitkering;
-    Vakantie- en verlofdagen: 44
-    Lage eigen pensioenbijdrage;
-    Ruimte voor initiatieven en om te leren en uit te proberen.

Flexibele Monteur met een proactieve werkhouding, dat ben jij!
Als Monteur krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en door te groeien in de verschillende componenten binnen jouw vakgebied. Hierbij is het belangrijk dat je de juiste instelling en doorzettingsvermogen hebt. Mede door jouw hoge verantwoordelijkheidsgevoel zorg jij ervoor dat klussen nauwkeurig, zorgvuldig en op tijd worden uitgevoerd. Daarnaast zijn de volgende punten essentieel om deze functie in te vullen:
• MBO niveau 4 opleiding in Elektrotechniek, Mechatronica of soortgelijke studie;
• Ervaring in het werken met laagspanningsinstallaties 
• Vakbekwaam persoon laagspanning (Nen 3140) 
• Flexibel • Ervaring in het werken met MS Office pakketten en bij voorkeur SAP;
• Sterk in relatiebeheer en communicatie.
• Wij staan open voor starters, mediors en senior kandidaten.

Word jij onze nieuwe Monteur E/I/A?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sabrien Abu El Hassan, Talent Resourcing Partner, via 06 50 07 16 46, sabrien.abuelhassan@nouryon.com. Jouw sollicitatie ontvangen via "apply now".

Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.

Vacancy data
Closing date
Open until further notice
Vacancy number
N0001254
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
Site
Delfzijl
Business unit
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in Netherlands

See all
To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.