Veiligheidskundige Delamine

Fulltime, Industrial Chemicals

Delfzijl, Netherlands Apply Now Apply until: 7 Feb 2021

Je bent als geen ander in staat om mensen mee te nemen qua veiligheid op  een chemiebedrijf in de procesindustrie en samen te werken met je collega's om de deze te blijven verbeteren, Safety first! Als veiligheidskundige ben jij de specialist binnen  het chemiebedrijf en weet jij mensen te overtuigen en te trainen waarom veiligheid zo belangrijk is om de kwaliteit van de processen binnen de fabriek te kunnen waarborgen! Binnen de fabriek heerst een open sfeer met korte lijntjes binnen alle lagen in de plant.

 

Veiligheidskundige
Fulltime, Delfzijl Delamine
 €3500- €5000 euro bruto per maand

 

Jouw uitdaging!
Als Veiligheidskundige ben jij als adviseur de drijvende kracht die zowel de operationele veiligheid waarborgt als ook het veiligheidsbewustzijn verder vergroot binnen Delamine. Ook de externe partijen dienen te weten wat de verwachtingen zijn op het gebied van veiligheid, ze dienen op de hoogte te zijn van de regels  en je bent in woord en daad de verpersoonlijking van het gehanteerde credo binnen Delamine: ‘ Bij ons werk je veilig of je werkt er niet!’.  Je begeleidt en adviseert je stakeholders in- en extern omtrent het beleid rondom veiligheid.  Je hebt de drive en de passie om continu te werken aan verdere optimalisatie van het huidige beleid. Continu verbeteren zit in je genen en komt gevraagd en ongevraagd met ideeën om het bewustzijn voor veiligheid nog verder te verbeteren. 

 

De functie heeft de volgende 4 kerntaken:
•    Delen van kennis met en verhogen van veiligheidsbewustzijn  van de organisatie
trainingen ontwikkelen op het gebied van HSE en deze uitrollen en faciliteren binnen de organisatie en voor externe partijen.
•    Uitvoeren en faciliteren van Veiligheidsstudies/onderzoeken
Vanuit je functie neem je tevens deel aan veiligheidsgerelateerde audits en ben jezelf verantwoordelijk voor de organisatie van reguliere veiligheidsronden met het management
•    Verbeteren van HSE richtlijnen en procedures
Ondersteunt de lijnorganisatie bij het implementeren van Life Critical Procedures en nieuwe HSE werkprocessen in samenwerking met de site HSE specialisten 
•    QHSE-instructie en handhaving
Als Veiligheidskundige ondersteun je de lijnorganisatie bij het naleven en handhaven van de geldende regels m.b.t. HSE.

 

Dit bieden we jou!
We bieden  je een  werkomgeving die je kennis, vaardigheden en enthousiasme beloont, een hechte club collega's en een mooi arbeidsvoorwaardelijk pakket. De functie valt in de CAO Nouryon HP in loonschaal 56. 
•    Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
•    Bruto basis jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van je opgedane werkervaring en opleiding tussen 45.500 en 65.500 euro.
•    35 vrije dagen en een goede bonusregeling.
•    Interessante pensioenregeling en korting op collectieve ziektekostenverzekeringen.
•    Om je vakkennis op peil te houden en je hierin verder te ontwikkelen bieden we de mogelijkheid van het volgen van  (vakgerichte) opleidingen en trainingen.

 

Heb jij de kwaliteiten in huis?
Voor deze functie zoeken we een ervaren collega die meebouwt in de verdere ontwikkeling qua veiligheid en dit uitdraagt en verdere verbeterinitiatieven opzet binnen de plant en daarbuiten. Verder vragen we een:
•    Afgeronde  HVK, HBO niveau
•    Ervaring in een soortgelijke rol binnen de proces industrie en Kennis van HSE, ARBO en BRZO.
•    Zelfstandigheid een must in deze rol en je moet besluiten durven nemen.
•    Communicatief sterk en sparringpartner voor de interne en externe organisatie en je bent in staat projectmatig te werken, trainingen op te zetten en veiligheidscontroles uit te voeren.
•    Je bezit vakinhoudelijke vaardigheden om je collega’s te adviseren en begeleiden qua veiligheid en vaktechnische studies op gebied van HSE.

 

Delamine Delfzijl
De fabriek is ’s werelds grootste fabriek voor de productie van diverse kwaliteiten ethyleenaminen waar ongeveer 90 collega’s werkzaam zijn. De producten vinden hun weg naar internationale klanten en toepassingen in farmacie, wegenbouw, coatings, motorolie, speciale kunststoffen, wasverzachters en in papier.  Zie ook www.delamine.com. De Veiligheidskundige is een  interne functie en in de functie zal je rapporteren aan de Plant Manager.

 
Meer informatie en solliciteren!
Je bent onderdeel van het AHV team op het chemiepark, in het kader van het bedrijfsnoodplan. Hiervoor zul je op den duur een consignatievergoeding ontvangen. Herken je jezelf in bovenstaande, dan zien we je sollicitatie ( cv en motivatie) graag tegemoet!

Vragen? Neem dan contact op met Anne Marte van der Vossen, Recruiter, 06 31978686, annemarte.vandervossen@nouryon.com

We verwelkomen je online sollicitatie met motivatie via onze website. Gebruik hiervoor de ‘apply now’ link op deze pagina.

 

Een pre-employment screening kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.
We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

  
 

Vacancy data
Closing date
7 Feb 2021
Vacancy number
N0002785
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
Site
Delfzijl
Business
Industrial Chemicals
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Professional/Experienced/Specialist
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in Netherlands

See all
To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.