Store Room Keeper

Fulltime, Integrated Supply Chain

Delfzijl, Netherlands Apply Now Apply until: Open until further notice

Ben jij die logistieke specialist in warehouse management die bijdraagt in het stroomlijnen, innoveren en verbeteren van het material management proces? Wil jij een magazijn beheren met de juiste voorraad om te voldoen aan de behoeften van een kritische onderhoudsafdeling? Herken jij de uitdaging en durf je het aan in deze zelfstandige functie die een combinatie is van technisch materiaal planner, magazijnbeheerder en inkoop? 

Storeroom Keeper / Material Planner
Fulltime, Chemiepark Delfzijl

Jouw uitdaging als Store Room Keeper / Material Planner
Je wordt verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van alle binnenkomende onderdelen, van simpele stud bolts tot complexe terugslagkleppen en afsluiters. Je controleert of de aard, de maatvoering en kwaliteit van de materialen overeen komen met de specificaties van Nouryon en je zorgt voor registratie en opslag onder de juiste condities.  Je levert een bijdrage aan de efficiency van het voorraadbeheer. Je signaleert trends (te veel of juist te weinig van bepaalde onderdelen, prestaties van leveranciers) en werkt aan systemen om de magazijnprocessen te stroomlijnen en de voorraad te optimaliseren. Bij Nouryon vinden wij continue verbetering erg belangrijk. Je zult dan ook zelf formulieren en instructies opstellen voor het vastleggen, evalueren en rapporteren van kerngegevens rond kwaliteit en betrouwbaarheid. 
Naast deze kerntaken in het voorraadbeheer krijg jij een tweede rol, en wel het volgen van ons voorraadbeheerssysteem, het bijbestellen van voorraadmaterialen, het aanvragen van offertes bij onze leveranciers, deze beoordeelt, zicht houdt op veranderingen in de beschikbare materialen en de technische omschrijvingen hiervan, deze weer kortsluit met onze Maintenance Engineer en daarover contacten onderhoudt met de leveranciers. Aansluitend op dit voorbereidend proces kunnen materialen door jou bij de leverancier besteld worden. Natuurlijk hou je ook in dit proces nauwgezet in de gaten wat de voortgang van jouw bestellingen zijn.

Nouryon MCA Delfzijl 
In deze uitdagende hightech-fabriek vervaardigt Nouryon monochloorazijnzuur (MCA).  Hiervoor zijn chloor, uit de chloorfabriek van Nouryon, en azijnzuur nodig. Zo vervaardigen we producten, vloeibaar en in droge vorm, die wereldwijd worden afgezet en hun weg vinden in farmacie, voedingsmiddelen, cosmetica en in kunststoffen. De MCA-fabriek heeft een wereldwijde klantenkring.

Heb jij het in huis?
• Logistieke of technische MBO 4-opleiding; 
• Kennis van materialen en onderhoudsactiviteiten; 
• Je kunt technische tekeningen, test- en materiaalcertificaten lezen; 
• Aantal jaren ervaring met voorraadbeheer, bij een industrieel onderdelenmagazijn; 
• Sterk in de toepassing van SAP automatiseringssystemen ; 
• Servicegericht, kritisch op kwaliteit, altijd op zoek naar slimme oplossingen; 
• Je spreekt en schrijft vlekkeloos Nederlands en hebt een goede beheersing van  
  de Engelse taal;
• Rijbewijs B.

Wat kun jij van Nouryon verwachten?
Je kunt in deze functie ál je materiaalkennis inzetten en je ontwikkelen tot de vraagbaak binnen de fabriek als het gaat om reserve-onderdelen en het beheer van de voorraad hiervan. Daarbij ondersteunen wij ook jouw ontwikkeling door je vooral eerst goed in te werken en je vervolgens aanvullende training en opleiding aan te bieden. Hoe beter jij functioneert in deze spilpositie, des te beter ons magazijn de fabriek kan bedienen. 

Wij bieden:
•    Vast contract;
•    Salaris afhankelijk van ervaring tussen de 33.000 - 45.000 bruto per jaar; 
•    35 vakantie- en verlofdagen;
•    Vaste eindejaarsuitkering als een dertiende maand;
•    Uitstekende pensioenregeling
•    Een collectieve ziektekostenverzekering

Wil jij bij Nouryon MCA aan de slag als Store Room Keeper / Material Planner?
Als je vragen over het recruitment proces hebt, neem dan contact op met Paul Meester, Recruiter, tel. 06 83708141 of e-mail paul.meester@nouryon.com.
We verwelkomen je online sollicitatie via onze website. Gebruik hiervoor de ‘apply now’ link op deze pagina.
Een pre-employment screening kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen. 

 

 


 

Vacancy data
Closing date
Open until further notice
Vacancy number
N0003949
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
Site
Delfzijl
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Management
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.