Rig Operations Manager

Fulltime, Integrated Supply Chain

Hengelo, Netherlands Apply Now Apply until: 10 May 2021

Is people management jouw kracht? Heb je een passie voor boor- en workover werkzaamheden en sta je stevig in je schoenen? Dan is dit een hele boeiende en uitdagende baan voor jou!

Rig Operations Manager
Fulltime, Hengelo
Salaris bruto per maand: 4.850 - 7.750 euro

Jouw uitdaging als Rig Operations Manager
Als Rig Operations Manager draag je een grote verantwoordelijkheid. Jij zorgt ervoor dat alle geplande activiteiten in het boorterrein veilig en op tijd gerealiseerd worden, waarbij je zowel Nobian eigen materieel en mensen als externe service providers tot je beschikking hebt. Je team bestaat uit een Planning & Scheduling afdeling, Drill Rig crew en een Workover crew. Je werkt nauw samen met de afdelingen Pekelwinning & Logistiek en Mining Development & Compliance, om gezamenlijk de pekelproductie en mining compliance zeker te stellen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de eigen equipment en het bijbehorende onderhoudsbudget. 
•    Je bent een leider op gebied van veiligheid en zorgt ervoor dat iedereen aan het einde van de dag gezond naar huis gaat. Daarnaast heb je een scherp oog voor de mens- en milieuveiligheid op de verschillende boorlocaties van Nobian en Contractors. 
•    Je zorgt ervoor dat het onderhoud van de Nobian equipment gestructureerd plaatsvindt en dat de equipment een hoge beschikbaarheid/betrouwbaarheid heeft en voldoet aan de geldende mijnbouw wetgeving. 
•    Je werkt nauw samen met de Pekelwinning & Logistiek afdeling om er samen voor te zorgen dat de boorlocaties voldoen aan de (milieu)vereisten en afspraken met landeigenaren en omwonenden worden nageleefd.
•    Je werkt nauw samen met de afdeling Mining Development & Compliance om ervoor te zorgen dat alle well interventies conform het werkprogramma worden uitgevoerd en dat er bij afwijkingen direct overleg plaatsvindt.  
•    Je bent een verbinder tussen de alle verschillende interne en externe stakeholders en zorgt ervoor dat Nobian een betrouwbare partner is in de omgeving. 
•    Je signaleert kansen tot verbeteringen en komt met concrete initiatieven om deze te verzilveren. 

Nobian Hengelo
Op de Nobian locatie in Hengelo staat een van de grootste zoutfabrieken ter wereld inclusief eigen energievoorziening. Het geproduceerde zout uit deze fabriek wordt toegepast in de chemische industrie, gladheidsbestrijding en productie van consumptiezout. Als grondstof voor deze fabriek wordt pekel gewonnen uit zoutboringen die gelegen zijn in het zogenaamde Boorterrein. In dit boorterrein vindt elk jaar een groot aantal activiteiten plaats om nieuwe zoutboringen te maken, te onderhouden en permanent af te sluiten.

Heb jij het in huis?
Je hebt goede analytische vaardigheden en projectmanagementervaring. Verder heb je ruime kennis in de techniek van mijnbouw, boringen tot workovers. Je begrijpt hoe onderhoud aan de installaties als drilling equipment dient plaats te vinden en tot slot breng je mee:
-    HBO/WO-niveau in een relevante technische discipline met mijnbouw ervaring;
-    Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in Maintenance of Maintenance Engineering of Rig Operations;
-    Bij voorkeur kennis van geautomatiseerde systemen zoals SAP;
-    Resultaatgericht en communicatief vaardig in Engels en Nederlands.
-    Je bent kritisch, risicobewust, ondernemend en goed met mensen.

Dit kun jij van ons verwachten
Samen met jouw team zorg jij voor voldoende pekel in de fabriek. Hiervoor stuur je de eigen boormasten vanuit de operatie aan, ben je in control op je budget en waak je voor de veiligheid. Wij bieden naast de volgende arbeidsvoorwaarden ook nog interessante doorgroeimogelijkheden op de langere termijn:
•    Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
•    Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van jouw werkervaring: 56.000 – 87.000 EUR;
•    35 vakantie- en verlofdagen
•    Aantrekkelijk bonusregeling met een at targetpercentage van 8%;
•    Uitstekende pensioenregeling

Wil jij bij Nobian aan de slag als Rig Operations Manager?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Sabrien Abu El Hassan, Recruiter, 06 50 07 16 46 of sabrien.abuelhassan@nouryon.com. Jouw sollicitatie ontvangen we graag via de apply now button.

Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

Vacancy data
Closing date
10 May 2021
Vacancy number
N0003485
Organization
Continent
Europe
Country
Netherlands
Site
Hengelo
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in Netherlands

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.